Louise Junghahn – En av Sveriges 50 bästa rekryterare

Louise Junghahn

Louise Junghahn är Crozz grundare och VD. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar till styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet och inom offentlig sektor. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige".

Resultatet efter att HR Sverige Bloggen för ett par veckor sen gick ut och efterlyste nomineringar av personer som stod ut inom området rekrytering är nu klart. I mycket stor konkurrens, över 450 nomineringar, placerar sig Louise Junghahn återigen på listan över ”Sveriges 50 bästa rekryterare”.

Förra gången samma nomineringsrunda genomfördes, vilket var 2014 (vilket också var den första som HR Sverige Bloggen någonsin genomförde), var Louise också med på topp-50-listan.

Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma över att ännu en gång ha lyfts fram på det här sättet av våra kunder och kandidater. Vi vill tacka alla som har nominerat mig!

Ett axplock av årets nomineringar från HR Sverige Bloggens ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018” kommer här:
”Vill nominera Louise Junghahn på Junghahn & Partners. Hon driver och sköter sina uppdrag med bravur och tar väl hand om oss och kandidaterna. Dessutom utmanar hon oss och vågar ifrågasätta och ställa de där kniviga frågorna som många andra duckar. En proffsig rekryterare med integritet som dessutom är en uppskattad rådgivare.”
”Louise Junghahn är en riktig stjärna, ett långsiktigt och nätverkande perspektiv samtidigt som hon är grym på att hitta talanger.”
”Louise Junghahn! Unik, dedikerad, personlig och mycket professionell!”
”Louise Junghahn är en grym rekryterare med fingertoppskänsla. Alltid lika proffsiga i kontakt med kund och kandidater. Jag letar alltid efter nya möjligheter till samarbete.”
”Louise Junghahn – hon ”ser” kandidaten bakom och igenom (been there, done that) och månar helhjärtat om att båda parter ska komma rätt.”

På HR Sverige Bloggen hittar du hela listan ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018”
Här finns mer information om nomineringarna och de olika kategorierna


Mer läsning