Louise Junghahn – En av Sveriges 50 bästa rekryterare

Louise Junghahn

Louise Junghahn är en av Crozz två grundare. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet och inom offentlig sektor. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige".

Resultatet efter att HR Sverige Bloggen för ett par veckor sen gick ut och efterlyste nomineringar av personer som stod ut inom området rekrytering är nu klart. I mycket stor konkurrens, över 450 nomineringar, placerar sig Louise Junghahn återigen på listan över ”Sveriges 50 bästa rekryterare”.

Förra gången samma nomineringsrunda genomfördes, vilket var 2014 (vilket också var den första som HR Sverige Bloggen någonsin genomförde), var Louise också med på topp-50-listan.

Vi är oerhört glada, stolta och tacksamma över att ännu en gång ha lyfts fram på det här sättet av våra kunder och kandidater. Vi vill tacka alla som har nominerat mig!

Ett axplock av årets nomineringar från HR Sverige Bloggens ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018” kommer här:
”Vill nominera Louise Junghahn på Junghahn & Partners. Hon driver och sköter sina uppdrag med bravur och tar väl hand om oss och kandidaterna. Dessutom utmanar hon oss och vågar ifrågasätta och ställa de där kniviga frågorna som många andra duckar. En proffsig rekryterare med integritet som dessutom är en uppskattad rådgivare.”
”Louise Junghahn är en riktig stjärna, ett långsiktigt och nätverkande perspektiv samtidigt som hon är grym på att hitta talanger.”
”Louise Junghahn! Unik, dedikerad, personlig och mycket professionell!”
”Louise Junghahn är en grym rekryterare med fingertoppskänsla. Alltid lika proffsiga i kontakt med kund och kandidater. Jag letar alltid efter nya möjligheter till samarbete.”
”Louise Junghahn – hon ”ser” kandidaten bakom och igenom (been there, done that) och månar helhjärtat om att båda parter ska komma rätt.”

På HR Sverige Bloggen hittar du hela listan ”Sveriges 50 bästa rekryterare 2018”
Här finns mer information om nomineringarna och de olika kategorierna


Mer läsning

Vad gör en interimskonsult?

Vad gör en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 4 Gemensamt för interimskonsulter är att det ofta är personer som är drivna, kunniga och så pass säkra på sin egen kompetens att de känner en trygghet i temporära roller som permanent sysselsättning. Betydligt...

läs mer
Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 3. Crozz får ofta förfrågningar om interimslösningar och många gånger är vi även med och rådger vid beslut om en interimslösning. När beslutet väl är taget tar vi beslut om en tidplan som passar den faktiska...

läs mer
När anlitas en interimskonsult?

När anlitas en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 2. En interimslösning är ett bra alternativ vid exempelvis föräldraledighet, en tillfällig sjukfrånvaro, när en permanent rekrytering drar ut på tiden, när man är behov av tillfälligt tillskott av kompetens i...

läs mer
Vad är en interimslösning?

Vad är en interimslösning?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 1. Det korta svaret på frågan är att det är en resurslösning vid tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Interim management (latin) = ”tillfällig hantering”, dvs Interim management handlar om...

läs mer