Till jul tänker vi på barnen!

Team Crozz

I år väljer Crozz att ge en julgåva till Giving People, en organisation som arbetar för att minska utanförskapet för barn och fånga upp familjer som är i fattigdom eller på väg in i det. 232 000 barn lever i fattigdom i Sverige idag och snabba insatser från Giving People kan ge kortsiktig hjälp till familjer för att klara sig ur en svår situation.

Giving People ser till så att så många barn som möjligt ska få uppleva en jul. Gåvan bidrar till julmat och en enklare julklapp, samt att de här barnen får delta i olika aktiviteter. Detta känns som en viktig insats och vi hoppas att många fler är med och bidrar så att alla barn får en minnesvärd jul. 

Vi på Crozz vill även passa på att tacka för den enormt fina responsen vi fått under hösten i samband med lanseringen av Crozz. Vi är oerhört stolta och glada över att ni är så många som lyckönskat oss och även hört av er med rekryterings- och konsultbehov som vi kunnat lösa för er. Vi ser fram emot många trevliga och givande samarbeten under 2021.

Vi kan nu också berätta att Crozz expanderar då vi i början av nästa år välkomnar ytterligare en rekryteringskonsult till vårt team. Detta ser vi mycket fram emot. Mer information kommer!

Om ni önskar få tag i oss under mellandagarna är vi tillgängliga, det är bara att maila eller slå en signal. 

Vi önskar dig en riktigt fin jul & ett gott nytt år!

Mer läsning