Tiden går snabbt när man har roligt!

Louise Junghahn

Louise Junghahn är Crozz grundare och VD. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar till styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet och inom offentlig sektor. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige".

Vi bad vår nya kollega Cecilia Jegander berätta lite om hur hon tycker att den första tiden har varit hos oss på Crozz. Det här sa hon …

”Tiden går snabbt när man har roligt!”… ett talesätt som verkligen stämmer in på min känsla när jag summerar mina fyra första månader hos Crozz. Det känns enormt roligt, utvecklande och spännande att få vara en del av detta framåtlutade, engagerade och härliga team. 

Från start har det varit full fart med rekryterings- och konsultuppdrag att lösa, en spännande blandning av befattningar på chefs- och senior specialistnivå.  Jag har också stöttat våra kunder med olika delmoment som second opinion och assessments. Jag har verkligen fått nytta av och använt hela min erfarenhet och seniora kompetens inom executive search och hantverket ”rekrytering”, vilket känns otroligt roligt och stimulerande. 

Jag kan stolt säga att Crozz har verkligen ett gediget och kvalitetssäkrat arbetssätt i uppdragen, en strukturerad metodik och alltid med det tvärfunktionella perspektivet i fokus. Sist men inte helt oviktigt, är jag imponerad av det kvalificerade kandidatnätverket Crozz har byggt upp genom åren. 

Det är tydligt att varje moment i de olika kunduppdragen genomsyras av vårt starka engagemang och vårt driv framåt, det råder det inget tvivel om. Samt att vi är rådgivare till våra kunder för att tillsammans se till att våra insatser bidrar till våra kunders uppsatta affärs- och verksamhetsmål. Jag upplever att Crozz har ett effektivt, smidigt och professionellt förhållnings- och arbetssätt när vi arbetar tillsammans med våra kunder. Och … vi skapar mycket arbetsglädje och kreativitet tillsammans också – det är minst lika viktigt!

Något som också känns väldigt roligt och motiverande är att vi känner att marknaden vänder starkt uppåt nu. Förfrågningarna har ökat markant den sista tiden och det visar att marknaden har framtidstro och man vågar investera igen. Jag ser fram emot en spännande höst med många intressanta rekryteringar och konsultbehov att lösa åt våra kunder.

Vi på Crozz är fulla av energi, så hör av dig så löser vi ditt behov!

Mer läsning