Generation PEP & Crozz hoppar jumping jacks för ett friskare Sverige!

Team Crozz

Den 31 januari infaller Upp och Hoppa- dagen som är Generation Peps manifestationsdag med fokus att sprida rörelseglädje.

Svenskar är ett av världens mest stillasittande folk, det ska vi ändra på. Genom daglig rörelse kan vi få Sverige att må bättre! Så häng med på årets utmaning, gör så många jumping jacks du kan på 31 sekunder.

Vi på Crozz är en del av Generation Peps nätverk och självklart är vi med!.
Här bjuder vi på en break från vår konferens på Näsby Parks slott där vi även utmanar slottets Conference Manager och Chefs. Nu utmanar vi alla i våra nätverk, kunder, kollegor, kandidater och samarbetspartner att hänga på. Låt utmaningen spridas. Glöm ej att tagga i alla era nätverk #uppochhoppa2022. För ett rörligare Sverige. Nu kör vi!

#uppochhoppa2022 @gen.pep

Mer läsning

PEP FORUM – Crozz vill bidra för att vända trenden

PEP FORUM – Crozz vill bidra för att vända trenden

Nu har årets Pep Forum gått av stapeln. Crozz fanns på plats för att ta del av  den senaste informationen om rörelse och välmående bland Sveriges barn och ungdomar och hur vi tillsammans kan arbeta vidare för att öka rörelse och aktivitetsnivån för våra...

läs mer
Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Vi ska ladda batterierna. För knappt 2...

läs mer