Crozz välkomnar Eva Otterström!

Team Crozz

Det är med glädje och stolthet vi på Crozz presenterar vår nya medarbetare och kollega Eva Otterström!

Eva har lång erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team i strategiskt och operativt arbete inom försäljning, affärsutveckling, marknadsföring, kommunikation, HR, rekrytering och konsultlösningar, nationellt som internationellt. 

Eva har sin erfarenhet från bland annat SAS, Radisson och Poolia, som Försäljnings- och Marknadschef, med affärsutveckling och projektledning samt som Key Account Manager, med ansvar för stora multinationella företag. Eva har stor erfarenhet från hotell- och resebranschen och har även tränat ledare, chefer och medarbetare i bland annat kommunikation, ledarskap, försäljning och service. 

Utöver Evas ledarroller är hon även engagerad i och har utvecklat egna företag inom Grön näring, Yoga och HorseTech som VD och ägare. Eva är i grunden civilekonom och har erfarenhet och förmåga att se affärsmässiga möjligheter både som entreprenör och egenföretagare som i stora börsnoterade verksamheter. 

Eva beskriver sig själv som engagerad, kreativ, lösnings- och resultatorienterad samt som en person med en positiv grundsyn på livet.

Så här säger Eva om att börja arbeta på Crozz:

”Jag ser med glädje fram emot att bli del av teamet på Crozz, då jag är säker på att vi tillsammans med våra olika kompetenser, mångåriga erfarenheter och härliga energi kan skapa goda resultat och mervärden för våra kunder, kandidater och konsulter. Det är känt att krossbefruktning ger större skörd!”

På Crozz ser vi ytterligare möjligheter för våra kunder och kandidater att få ta del av vår sammanslagna kompetens och erfarenhet. Eva kommer att arbeta med alla Crozz tjänster inom rekrytering, konsultlösningar, ledarutveckling och styrelseutveckling. 

Varmt välkommen Eva!

Mer läsning

Vad gör en interimskonsult?

Vad gör en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 4 Gemensamt för interimskonsulter är att det ofta är personer som är drivna, kunniga och så pass säkra på sin egen kompetens att de känner en trygghet i temporära roller som permanent sysselsättning. Betydligt...

läs mer
Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 3. Crozz får ofta förfrågningar om interimslösningar och många gånger är vi även med och rådger vid beslut om en interimslösning. När beslutet väl är taget tar vi beslut om en tidplan som passar den faktiska...

läs mer
När anlitas en interimskonsult?

När anlitas en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 2. En interimslösning är ett bra alternativ vid exempelvis föräldraledighet, en tillfällig sjukfrånvaro, när en permanent rekrytering drar ut på tiden, när man är behov av tillfälligt tillskott av kompetens i...

läs mer
Vad är en interimslösning?

Vad är en interimslösning?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 1. Det korta svaret på frågan är att det är en resurslösning vid tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Interim management (latin) = ”tillfällig hantering”, dvs Interim management handlar om...

läs mer