Crozz välkomnar Eva Otterström!

Team Crozz

Det är med glädje och stolthet vi på Crozz presenterar vår nya medarbetare och kollega Eva Otterström!

Eva har lång erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team i strategiskt och operativt arbete inom försäljning, affärsutveckling, marknadsföring, kommunikation, HR, rekrytering och konsultlösningar, nationellt som internationellt. 

Eva har sin erfarenhet från bland annat SAS, Radisson och Poolia, som Försäljnings- och Marknadschef, med affärsutveckling och projektledning samt som Key Account Manager, med ansvar för stora multinationella företag. Eva har stor erfarenhet från hotell- och resebranschen och har även tränat ledare, chefer och medarbetare i bland annat kommunikation, ledarskap, försäljning och service. 

Utöver Evas ledarroller är hon även engagerad i och har utvecklat egna företag inom Grön näring, Yoga och HorseTech som VD och ägare. Eva är i grunden civilekonom och har erfarenhet och förmåga att se affärsmässiga möjligheter både som entreprenör och egenföretagare som i stora börsnoterade verksamheter. 

Eva beskriver sig själv som engagerad, kreativ, lösnings- och resultatorienterad samt som en person med en positiv grundsyn på livet.

Så här säger Eva om att börja arbeta på Crozz:

”Jag ser med glädje fram emot att bli del av teamet på Crozz, då jag är säker på att vi tillsammans med våra olika kompetenser, mångåriga erfarenheter och härliga energi kan skapa goda resultat och mervärden för våra kunder, kandidater och konsulter. Det är känt att krossbefruktning ger större skörd!”

På Crozz ser vi ytterligare möjligheter för våra kunder och kandidater att få ta del av vår sammanslagna kompetens och erfarenhet. Eva kommer att arbeta med alla Crozz tjänster inom rekrytering, konsultlösningar, ledarutveckling och styrelseutveckling. 

Varmt välkommen Eva!

Mer läsning

PEP FORUM – Crozz vill bidra för att vända trenden

PEP FORUM – Crozz vill bidra för att vända trenden

Nu har årets Pep Forum gått av stapeln. Crozz fanns på plats för att ta del av  den senaste informationen om rörelse och välmående bland Sveriges barn och ungdomar och hur vi tillsammans kan arbeta vidare för att öka rörelse och aktivitetsnivån för våra...

läs mer
Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Vi ska ladda batterierna. För knappt 2...

läs mer