Konsult-AW med vårkänslor hos Crozz!

Team Crozz

Vi sätter ett stort värde i att träffa våra uthyrda konsulter och kandidater. Oftast är träffarna under dagtid och i samband med ett möte för en aktuell rekrytering eller för ett konsultuppdrag vi ska tillsätta. Men vi passar också på att träffas på andra tider så ofta vi kan för att nätverka, utbyta erfarenheter och för att bara ha trevligt!

Förra veckan fick vi återigen till en mycket trevlig konsultträff, denna gång en AW hos Crozz på Strandvägen 7A. Tack till våra bästa Crozz:are för att ni kom och vi ser mycket fram emot att ses snart igen!

Vill du vara en del av vårt nätverk?
Lägg in din profil på www.crozz.se

Är du i behov av ny kompetens till din organisation?
Permanent eller för ett tidsbegränsat konsultuppdrag?
Hör av dig till oss på info@crozz.se eller 08-650 55 00 så tar vi dialogen vidare!

Team Crozz

Mer läsning