Konsult-AW med vårkänslor hos Crozz!

Team Crozz

Vi sätter ett stort värde i att träffa våra uthyrda konsulter och kandidater. Oftast är träffarna under dagtid och i samband med ett möte för en aktuell rekrytering eller för ett konsultuppdrag vi ska tillsätta. Men vi passar också på att träffas på andra tider så ofta vi kan för att nätverka, utbyta erfarenheter och för att bara ha trevligt!

Förra veckan fick vi återigen till en mycket trevlig konsultträff, denna gång en AW hos Crozz på Strandvägen 7A. Tack till våra bästa Crozz:are för att ni kom och vi ser mycket fram emot att ses snart igen!

Vill du vara en del av vårt nätverk?
Lägg in din profil på www.crozz.se

Är du i behov av ny kompetens till din organisation?
Permanent eller för ett tidsbegränsat konsultuppdrag?
Hör av dig till oss på info@crozz.se eller 08-650 55 00 så tar vi dialogen vidare!

Team Crozz

Mer läsning

Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Vi ska ladda batterierna. För knappt 2...

läs mer
Crozz arbetar för en bättre folkhälsa!

Crozz arbetar för en bättre folkhälsa!

Som stolt och engagerad samarbetspartner till Generation PEP ser vi på Crozz fram emot torsdag den 12 maj, då Generation PEP presenterar den årliga "PEP-RAPPORTEN" i Riksdagshuset. Generation PEP har i fyra år släppt den mest omfattande undersökningen i...

läs mer
Crozz + Insight Consulting = utveckling av ledare och team

Crozz + Insight Consulting = utveckling av ledare och team

Idag ställs helt andra krav på ledare, chefer och medarbetare. Vi påverkas av att vår omvärld förändras i en snabbare takt och är mer komplex än någonsin tidigare. För att möta den ökade efterfrågan på utvecklingsinsatser för ledare och medarbetare utökar Crozz...

läs mer