Kundevent med härlig energi & givande erfarenhetsutbyte

Team Crozz

Förra veckan gick Crozz årliga vårevent av stapeln – den här gången stod padel samt nätverkande på agendan!

Samtliga banor i WAP-hallen var fyllda med nybörjare till elitspelare, som fick träning och köra matchspel tillsammans med rutinerade padeltränaren tillika ”Topp 25 spelaren i Sverige”, Jesper Rickardson.

En eftermiddag full med energi och givande möten i Crozz nätverk. Möten med nya människor från olika branscher och verksamheter som ger både ett bra nätverk för arbetslivet framåt och vassare padel skills.

För oss på Crozz var eventet dessutom en av flera aktiviteter som vi genomför inom ramen för vårt samarbete med Generation PEP. Vi på Crozz gör allt vi kan för att bidra till att vi alla rör på oss lite mer – rörelse ger glädje, energi och vi håller oss friska längre! #generationpep#

Mer läsning