Glad Påsk från oss på Crozz!

Team Crozz

Det är många spännande saker som händer hos oss på Crozz. Vi utökar teamet och antalet kunder och uppdrag blir fler. Det ger mycket energi och framförallt känner vi stor arbetsglädje.

Under påsken finns det tid för ledighet. Njut av tiden och gör det som ger energi. Påta i trädgården, på balkongen, umgås med familj och vänner. Förhoppningsvis får du även tid för en stunds reflektion. Kanske passar du på att fundera över nya utvecklingsmöjligheter. En av de kanske finns via oss på Crozz? Antingen behöver verksamheten stöd att hitta rätt kompetens eller för att sätta strategier och aktivera kommande affärsmöjligheter. Eller så är du intresserad av att ta ditt nästa karriärskliv. Oavsett så tar vi gärna dialogen med dig.

Vi på Crozz kommer ta lite ledighet under påskdagarna men finns på plats under påskveckan så hör av er för eventuella behov, förfrågningar eller om ni vill diskutera en uppkommen idé. Det ser vi fram emot!

Vi önskar alla våra kunder, konsulter, kandidater och samarbetspartners en riktigt Glad Påsk!

Mer läsning