Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Team Crozz

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Vi ska ladda batterierna.

För knappt 2 år sen lanserades Crozz och vi är oerhört stolta över att vi under den här korta tiden fått ett så fantastiskt mottagande av marknaden. Tillsammans med våra kunder, konsulter och kandidater utvecklar vi organisationer, verksamheter och deras affärer. Crozz arbetssätt grundar sig i ett gediget engagemang i relationer och uppdrag och tillsammans med vårt Crozz-tänk, det tvärfunktionella perspektivet, är det våra starkaste framgångsfaktorer i allt vi gör. Vi är mycket stolta över relationer och samarbeten med bland annat ICA, FM Mattsson Mora Group, Hjärt-Lungfonden, Riksteatern, Hufvudstaden, ConMed, Sedana Medical, BROEN, HL Display och Plantagen för att bara nämna några.

Nu inför sommaren passar vi på att summera 2022 så här långt och kan konstatera att Crozzteamet växer med seniora konsulter och under hösten kommer vi att växa ytterligare. Vårt etablerade nätverk av så många erfarna och inspirerande konsulter, kandidater och samarbetspartners gör att vi når ytterligare framgång tillsammans.

Crozz fortsätter också bidra med vårt starka engagemang i samarbetet med Generation PEP, en organisation med målet att skapa fler och bättre möjligheter för barn och ungas aktiva liv och hälsa. Helt enkelt livsviktigt för oss på Crozz. För att må bra i kropp och knopp räcker det med 60 minuters aktivering och rörelse per dag och vi vill därför tipsa dig om Generation PEP´s hemsida. Där hittar man bland annat många roliga aktivitetstips för hela familjen. www.pep.se

Nu arbetar vi tillsammans med flera av våra kunder med att lösa interimslösningar och rekryteringar som ska vara på plats innan och efter sommaren. Vi stänger inte under sommaren, utan finns tillgängliga för er. Så varmt välkommen att höra av dig, oavsett om du är kund, konsult eller kandidat är Crozz alltid med på vägen mot nya utmaningar och framgångar.

En riktigt skön och härlig sommar och semester önskar vännerna på Crozz!

Mer läsning