Crozz julgåva går i år till Hjärnfonden och framtiden!

Team Crozz

Vi på Crozz önskar alla våra kunder, konsulter, kandidater och samarbetspartners en riktigt God jul och ett Gott nytt år!

Vår tradition är att ge en julgåva till en organisation som på ett specifikt sätt bidrar till och skapar förutsättningar för en ljus framtid. Crozz väljer i år att ge ett bidrag för att alla ska nå sin fulla potential fritt från hjärnans sjukdomar.  I år känns ämnet även extra aktuellt med anledning av den senast tidens fokus på ALS och sorgliga besked om legendaren Börje Salmings bortgång. 

Mer än var tredje svensk kommer någon gång i livet få en hjärnsjukdom och därför vill vi bidra till forskning, information och kunskap. Vår julgåva går därför till Hjärnfonden som är en betydelsefull finansiär av forskning inom neurovetenskapens alla områden – från grundforskning till klinisk forskning.

Målet med Hjärnfondens verksamhet är ökad kunskap och fler genombrott på hjärnans och nervsystemets område. Detta ligger oss på Crozz självklart oerhört nära hjärtat, då vi arbetar med varje person i vår närhet och verksamhet för att denne ska nå sin fulla potential, kunna leva ut sina drömmar och möjligheter i arbetslivet men självklart även privat. Med vårt stöd till Hjärnfonden känner vi på Crozz att vi är med och bidrar till forskningen för framtiden och sätter hjärnan på agendan för att driva utvecklingen till ett samhälle där alla förstår hjärnans betydelse och potential. 

Vi på Crozz vill även passa på att tacka för detta fantastiska år med er, våra kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners. Vi är oerhört stolta och glada över de rekryteringsuppdrag som vi kunnat lösa åt och tillsammans med er. 

Crozz nyårslöfte till er alla är att med oss får ni en mycket engagerad samarbetspartner även nästa år. En samarbetspartner som vill vara er långsiktiga strategiska rådgivare och möjliggörare när ni bygger framgångsrika organisationer, team och individer.

Vi ser fram emot 2023 och många fler roliga och spännande samarbeten i de interims- och rekryteringsbehov ni har.

Nu önskar vi dig en riktigt härlig jul och nyårshelg!

Vännerna på Crozz!

PS. Vi är på plats under mellandagarna, så varmt välkommen att höra av dig!

Mer läsning

Vad gör en interimskonsult?

Vad gör en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 4 Gemensamt för interimskonsulter är att det ofta är personer som är drivna, kunniga och så pass säkra på sin egen kompetens att de känner en trygghet i temporära roller som permanent sysselsättning. Betydligt...

läs mer
Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Hur fungerar Crozz interimsprocess?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 3. Crozz får ofta förfrågningar om interimslösningar och många gånger är vi även med och rådger vid beslut om en interimslösning. När beslutet väl är taget tar vi beslut om en tidplan som passar den faktiska...

läs mer
När anlitas en interimskonsult?

När anlitas en interimskonsult?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 2. En interimslösning är ett bra alternativ vid exempelvis föräldraledighet, en tillfällig sjukfrånvaro, när en permanent rekrytering drar ut på tiden, när man är behov av tillfälligt tillskott av kompetens i...

läs mer
Vad är en interimslösning?

Vad är en interimslösning?

Crozz korta artikelserie om interimslösningar Del 1. Det korta svaret på frågan är att det är en resurslösning vid tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Interim management (latin) = ”tillfällig hantering”, dvs Interim management handlar om...

läs mer