Upp och Hoppa 2023 med Crozz och Generation Pep – för alla barns rätt till en god hälsa!

Team Crozz

Crozz är stolt samarbetspartner till Generation PEP, som arbetar för att alla barn ska ha rätt till en god hälsa.

Upp och Hoppa-dagen den 31 januari är Generation Peps årliga manifestationsdag där man vill inspirera till mer rörelse i vardagen. Även i år hoppar vi jumping jacks, utifrån våra egna förutsättningar, men med ett större syfte än tidigare. Målet är att tillsammans med er och hela Sverige samla ett hopp för varje barn i vårt land, det vill säga 2 miljoner hopp för 2 miljoner barn – för alla barns rätt till en god hälsa. Vi är många som bidrar till visionen och idag är vi många som hoppar. Stora som små, kommersiella som ideella – i detta ska vi alla vara med! Läs mer om Generation Peps och Crozz ”medhoppare”. >>

Kom igen och var med hela Crozz nätverk av kunder, konsulter, kandidater och samarbetspartners, nu gör vi Jumping Jacks idag och bidrar till att uppmärksamma alla barns rätt till en god hälsa!

#uppochhoppa2023 #generationpep

Mer läsning