Interimskonsult hos Crozz

Team Crozz

Crozz korta artikelserie om konsultlösningar Del 5

Söker du uppdrag som tillfällig chef eller specialist? Här är en kort introduktion om Crozz, vårt erbjudande, arbetssätt och värderingar och hur vi gärna arbetar tillsammans med våra konsulter och kandidater för bästa utveckling.

Med omfattande specialistkompetens, erfarenhet, lyhördhet och ett tvärfunktionellt synsätt skapar Crozz resultat för våra medarbetare, kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners. Alltid utifrån våra ledord: Driv – Engagemang – Kompetens. Vi bryr oss om våra medarbetare, kunder, konsulter och kandidater. Det är vår främsta framgångsfaktor. 

Crozz är specialiserade på att hitta rätt ledar- och specialistkompetens och förmågor genom våra tjänster Interim management och Rekrytering. Vi erbjuder kvalificerade tjänster med utgångspunkt från våra specialistområden: HR, Ekonomi, Marknadsföring & Kommunikation samt Affärsutveckling. Med över 20 års erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen hanterar vi varje uppdrag utifrån situation, unika förutsättningar och med ett starkt fokus på affärsnyttan i kombination med att hitta rätt matchning utifrån kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper och förmågor för att nå bästa resultat .

Att arbeta som konsult genom Crozz innebär att du är en del av något större. Du har ditt/dina uppdrag att hantera men vet att du alltid har en konsultansvarig och ett team bakom dig hos Crozz som du kan rådfråga och diskutera utmaningar och möjligheter med. Vi har en kontinuerlig kontakt under uppdragstiden med både konsult och kund för att bidra till en trevlig och smidig resa genom uppdraget. Läs gärna om Erik och Gustav, två av Crozz interimskonsulter om hur det är att arbeta som konsult i Crozz interimsuppdrag. >>

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som interimskonsult? Vad som krävs och vilka möjligheter som finns? Då är du självklart välkommen att ta kontakt med oss! Du kan även läsa in dig mer genom att läsa igenom våra Frågor & Svar och vilka exempel på roller som vi ofta får förfrågan om. >>

Har du redan nu bestämt dig för att finnas tillgänglig som konsult inom någon av våra specialistområden? Tveka inte att registrera dig i Crozz nätverk. Välkommen!

← Äldre inlägg

Mer läsning