Missa inte Generation Pep´s härliga aktivitetsdag för hela familjen i Hagaparken – ”Pep Dag” söndag den 10 september

Team Crozz

Som stolt samarbetspartner till Generation Pep vill vi på Crozz uppmärksamma den årliga aktivitetsdagen för hela familjen som Generation Pep arrangerar i Hagaparken i Stockholm – ”Pep Dag”. Det är en kostnadsfri aktivitetsdag där alla barn och familjer är välkomna att upptäcka sin rörelseglädje och lära sig mer om goda vanor.

En dag då flera samarbetspartners till Generation Pep är på plats och sprider kunskap och glädje!

Förra årets Pep Dag bjöd på strålande sol, cirka 10 000 besökare och över 45 organisationer på plats. Vi hoppas på en favorit i repris med minst lika många besökare och roliga aktiviteter att testa på. Syftet med Generation Pep´s ”Pep Dag” är att barn och unga ska ha möjligheten att hitta sin rörelseglädje och lära sig mer om hälsosamma matvanor. Den här söndagen kommer familjer, både barn och vuxna, få prova på- eller delta i kunskapshöjande aktiviteter i Hagaparken. En riktigt härlig familjedag ni inte får missa!!

Mer läsning