Crozz Interim & Rekrytering växer och välkomnar Mattias Lundgren till vårt Executive searchteam

Louise Junghahn

Louise Junghahn är Crozz grundare och VD. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar till styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet och inom offentlig sektor. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige".

Varmt välkommen till Crozz Interim & Rekrytering Mattias Lundgren!

Crozz Interim & Rekrytering växer och välkomnar Mattias Lundgren som förstärker vårt team av Executive searchkonsulter. Vi är mycket glada och stolta över att Mattias väljer att bli en del av Crozz Interim & Rekryterings team och vill vara med på vår spännande resa. Mattias kommer att stötta Crozz kunder med rekryterings- och interimstjänster i hela Norden och är placerad på Crozz kontor SPACE Brygghuset, i Göteborg.

Mattias är en naturligt inspirerande, glad och handlingskraftig norrlänning som förvandlat flera organisationer från ett normalt ”Mående” till ett ”Välmående” med arbetsplatskulturer av innovation, samarbete och framgång. Mattias har en rikedom av 20 års erfarenheter som VD och i andra verkställande ledarskapspositioner från globala företag och som kan både navigera professionellt och kommunicera effektivt i internationella miljöer och bland olika kulturer. Mattias har även många års erfarenhet från egen entreprenörstartup.

Genom karriären har han upplevt betydelsen av engagerade och motiverade medarbetare, som alltid börjar vid en rekrytering. Konsten att tillföra precis de kompetenser och de personliga egenskaperna som företaget är i behov av har alltid legat bland hans största intressen. Med rätt kommunikation, introduktion och återkoppling har han därefter säkerställt nöjda medarbetare med rätt rekrytering.

Mattias varumärke och rykte är hans mentorskap och utveckling som fostrar högpresterande organisationer. Engagemang, intäkter, EBITA-Tillväxt, befogenhet och ledarskap är centrala nyckeltal för honom.

En av Mattias styrkor är hans kunskaper att kunna se och identifiera problem som påfrestar ett företag och organisation negativt för att sedan kunna planera och verkställa åtgärder och nödvändiga förändringar. Hans stärkande ledarskap och framgångsrika kulturbyggande både inspirerar och motiverar medarbetare att ta sig an utmaningar med ett stort självförtroende.

Mattias värdesätter speciellt mycket när hans arbete bidrar till att göra en samhällsnytta med stort socialt ansvarstagande.

Än en gång Mattias, varmt välkommen till Team Crozz och varmt välkomna att kontakta Mattias på 0704-139 140 eller mattias.lundgren@crozz.se för att prata rekrytering och interimslösningar eller nya utmaningar!

Mer läsning