Det bubblar på arbetsmarknaden och det är dags att se över resursbehoven inför sommaren och hösten!

Louise Junghahn

Louise Junghahn är Crozz grundare och VD. Sedan 2001 arbetar hon som Executive searchkonsult och rekryterar till styrelser, chefer, ledare och seniora specialister till nyckelpositioner i näringslivet och inom offentlig sektor. Hon har vid flera tillfällen utnämnts till ”Topp 50 rekryterare i Sverige".

Så här glada är vi på Crozz Interim & Rekrytering för vi känner att nu är våren faktiskt på väg och den har med sig härliga möjligheter!

Räntesänkningar är på gång, vilka förväntas medföra ökade investeringar och mer rörlighet på arbetsmarknaden. I fokus är också investeringarna i digitalisering och hållbarhet så som CSRD, mm.

Det börjar verkligen hända saker på arbetsmarknaden nu. Vi har daglig kontakt med många erfarna chefer och specialister inom HR, ekonomi, affärsutveckling och MarCom som är sugna på att hitta sina nästa jobb och konsultuppdrag.

Med anledning av allt som händer nu så är det dags att redan nu inleda dialogen kring era resursbehov, så att ni har rätt resurser på plats inför sommaren och hösten. Det hjälper vi er gärna med tillsammans med vårt fina kandidat- och konsultnätverk.

Kontakta oss på 08-650 55 00 eller info@crozz.se, så tar vi ett samtal!

Vi hörs!

Mer läsning