Vår expertis

Vårt nätverk består av expertis och specialister för Styrelse & ledningsfunktioner, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR. Vi matchar våra kunders behov med rätt kompetens kombinerat med engagemang och driv och alltid med ett tvärfunktionellt förhållningssätt.

Styrelse & Ledning

Rätt sammansättning styr företag mot framgång. Vi på Crozz hjälper dig att utveckla och rekrytera både styrelse- och ledningsgrupper. Vi har över 20 års erfarenhet av rekrytering och interimslösningar på styrelse och ledningsnivå, och ett gediget upparbetat nätverk av kandidater för rekrytering och interimslösningar.

Commercial, Marketing & Communication

Bygg en framgångsrik kommersiell organisation tillsammans med Crozz. Vi är experter på att hitta specialister inom sälj, marknad, kommunikation, produktutveckling och affärsutveckling. Crozz har ett stort nätverk av affärsorienterade kandidater för rekrytering, interimslösningar, gig och projektuppdrag. 

Ekonomi

Vi förvaltar kandidater inom ekonomi och säkerställer att ni får en person med exakt den kompetens och erfarenhet inom ledarskap, ekonomi, finans och verksamhetsfrågor som ni har behov av. Crozz har ett stort nätverk av affärsorienterade ekonomer för rekrytering, interimslösningar, gig och projektuppdrag.

HR

Vi säkerställer att ni får en person med exakt den kompetens och erfarenhet inom ledarskap, HR och verksamhetsfrågor som ni har behov av. Crozz har ett stort nätverk av affärsorienterade personer med mångårig erfarenhet och kompetens inom HR för rekrytering, interimslösningar, gig och projektuppdrag.

“När vi skulle rekrytera ersättare till vår Ekonomichef fick jag kontakt med Louise Junghahn. Det visade sig att det skulle bli ett lyckat samarbete. Hennes kompetens inom området och nätverk av kvalificerade kandidater i kombination med ett professionellt agerande...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle...

läs mer

"När jag efter en lång karriär som chef och ledare inom en och samma bransch sökte en ny miljö,...

läs mer

Några av våra kunder

Nordea logotyp
detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.