Affärsutveckling, Marknadsföring & Kommunikation

Vi är experter på att identifiera, utvärdera och rekrytera erfarna kommersiella specialister, chefer och ledare inom marknadsföring, kommunikation & PR, affärsutveckling och försäljning. De är nyckelpersoner som bygger grunden för ett framgångsrikt erbjudande och för att nå verksamhetens uppsatta resultat.

Med mångårig erfarenhet av dessa roller och uppdrag hittar vi rätt kandidat och konsult för ert behov och som förstår er affär, för såväl rekrytering, interims- och projektlösningar samt affärsutvecklingsprojekt.

Experter inom Affärsutveckling, Marknadsföring & Kommunikation

Exempel på roller vi har mycket god erfarenhet och kompetens av att rekrytera är: Marknadsdirektör, Marknadschef, Försäljningschef, E-commerce Manager, Affärsområdeschef, Kommunikationschef, Presschef, Digital Marketing Manager, Digital Growth Manager, Brand Manager, Varumärkeschef, Produktchef liksom till tjänster inom digital försäljning och marknadsföring, samt övriga specialistroller inom marknadskommunikation och extern och intern kommunikation.

Vi fick ett par mycket väl, för tjänsten, kvalificerade kandidater presenterade för oss och fann vår nya Produktgruppchef bland dessa. Jag kan mycket varmt rekommendera Crozz vidare.”

Anna Thelander, Marknadschef, AMF Fastigheter (tid. Marknadsdirektör Skandinavien, Tikkurila Skandinavien)

Vi anlitade Crozz för att sätta strategin för blommor för att öka försäljningen ur butik med 50% på 3 år. Det lyckades vi med. Crozz arbetssätt att driva projekt var succeskriterier för ICA och alla inblandade för att nå våra affärsmål.

Jonas Andersson, Chef ICA Sortiment & Inköp Frukt, Grönt, Blommor

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle vidare och anta nya utmaningar inom vår organisation och vi behövde hitta hennes ersättare. Vi hade mycket goda erfarenheter av tidigare samarbeten med Louise, varför det...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer
Nordea logotyp

Några av våra kunder

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.