Karriär & Nätverk

Vi arbetar med många spännande företag  och organisationer och med ett brett erbjudande av tjänster. Vi erbjuder Business & Management consulting, Executive search och rekrytering till ledar-, chefs- och specialistpositioner. Vi erbjuder även interimsuppdrag och gig, där uppdragens innehåll och längd varierar.

Har du erfarenhet och kompetens från styrelse, ledning, commercial, marketing, ekonomi eller HR, så vill vi gärna att du blir en del av vårt nätverk.

Är du en del av Crozz nätverk får du möjlighet att ta del av både publika och konfidentiella rekryteringar, uppdrag och gig.

Bli en del av Crozz nätverk

Har du en ledar-, chefs- eller specialistbakgrund och vill bli en del av vårt nätverk är du varmt välkommen att ladda upp din profil.

”När jag efter en lång karriär som chef och ledare inom en och samma bransch sökte en ny miljö, fick jag kontakt med Louise Junghahn på Crozz. Det ledde till att jag hittade ett jobb som stämde bra med mina kompetenser, men som också gav mig utmaning och nytändning.”

Fredrik Lomäng, VD, Bildupphovsrätt i Sverige

Upptäck de rekryteringar som vi arbetar med just nu. Många av våra rekryteringar är dock konfidentiella och presenteras därför inte här. Är du med i vårt nätverk ser vi till att du får ta del av alla rekryteringar som är relevanta för just dig.

Alla aktuella rekryteringar

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.