Karriär 

Vi arbetar med många spännande företag och organisationer och erbjuder tjänster inom interimslösningar och rekrytering till ledar-, chefs- och specialistpositioner. 

Har du erfarenhet och kompetens från styrelse, ledning, affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation, ekonomi eller HR?  Vill du hitta ditt nya uppdrag på en fast position eller vill du komma ut på nya interimsuppdrag som konsult? Vi ser gärna att du blir en del av vårt nätverk.

Är du en del av Crozz nätverk får du möjlighet att ta del av både publika och konfidentiella rekryteringar och interimsuppdrag.

Bli en del av Crozz nätverk

Har du en ledar-, chefs- eller specialistbakgrund och vill bli en del av vårt nätverk är du varmt välkommen att ladda upp din profil.

”När jag efter en lång karriär som chef och ledare inom en och samma bransch sökte en ny miljö, fick jag kontakt med Louise Junghahn på Crozz. Det ledde till att jag hittade ett jobb som stämde bra med mina kompetenser, men som också gav mig utmaning och nytändning.”
Fredrik Lomäng, VD, Bildupphovsrätt i Sverige

Upptäck de rekryteringar som vi arbetar med just nu. Många av våra rekryteringar är dock konfidentiella och presenteras därför inte här. Är du med i vårt nätverk ser vi till att du får ta del av alla rekryteringar som är relevanta för just dig.

Interim management
– en tillfällig konsultlösning

Interim management – en tillfällig konsultlösning. På Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.