Ekonomi

Vi säkerställer att ni får en person med exakt den kompetens och erfarenhet inom ekonomi och ledarskap som ni har behov av.

Idag behöver ekonomer, förutom kompetens inom traditionella ansvarsområden, även strategisk erfarenhet för att agera rådgivande gentemot VD och styrelse. Utmärkande för den här typen av chefer och specialister är att de även har en god förmåga av relations- och nätverksbyggande. De har dessutom en god förståelse för hur det ska bidra till affärsutvecklingen.

Crozz har ett stort nätverk av affärsorienterade ekonomer som har mångårig erfarenhet från verksamhetsnära ekonomiroller för rekrytering, interimslösningar och gig.

Vi har under 20 år rekryterat till roller inom ekonomi och roller vi ofta får förfrågningar på är CFO, Ekonomichef, Redovisningschef, Business controller, Finance controller, ekonomer, m fl.

När vi skulle rekrytera ersättare till vår Ekonomichef fick jag kontakt med Louise Junghahn. Det visade sig att det skulle bli ett lyckat samarbete. Hennes kompetens inom området och nätverk av kvalificerade kandidater i kombination med ett professionellt agerande och stort engagemang, gjorde att vi hittade rätt kandidat. Jag är helt klart nöjd och kommer att vid nya behov kontakta Crozz.”

Anders Ericson, tidigare VD, Sveriges Annonsörer

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle vidare och anta nya utmaningar inom vår organisation och vi behövde hitta hennes ersättare. Vi hade mycket goda erfarenheter av tidigare samarbeten med Louise, varför det...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer

“När jag skulle rekrytera ett antal specialister till min HR ledningsgrupp vände jag mig till...

läs mer

"Vi har sedan ett par år tillbaka ett mycket bra samarbete med Louise Junghahn när det rör...

läs mer

Interim management
– en tillfällig konsultlösning

Interim management – en tillfällig konsultlösning. På Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

Några av Crozz kunder

Nordea logotyp
detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.