Marknadsföring & Kommunikation

 Vi är experter på att identifiera, utvärdera och rekrytera erfarna kommersiella specialister, chefer och ledare inom DigiTech, marknadsföring, kommunikation & PR. De är nyckelpersoner som bygger grunden för ett framgångsrikt erbjudande och för att nå verksamhetens uppsatta resultat.

Med mångårig erfarenhet av att rekrytera till dessa roller och interimsuppdrag hittar vi rätt kandidat och interimskonsult för ert behov. En profil som förstår och är genuint intresserad av er verksamhet och affär.

Experter inom Marknadsföring,  Kommunikation & PR

Exempel på roller vi har mycket god erfarenhet och kompetens av att rekrytera är: Marknadsdirektör, Marknadschef, E-commerce Manager, Kommunikationsdirektör, Kommunikationschef, Presschef, Digital Marketing Manager, Varumärkeschef, Kommunikationsstrateg, Pressansvarig, Produktchef, m fl. Liksom till tjänster inom digital försäljning och marknadsföring, samt övriga specialistroller inom marknadskommunikation och extern och intern kommunikation.

Vi fick ett par mycket väl, för tjänsten, kvalificerade kandidater presenterade för oss och fann vår nya Produktgruppchef bland dessa. Jag kan mycket varmt rekommendera Crozz vidare.”

Anna Thelander, Marknadschef, AMF Fastigheter (tid. Marknadsdirektör Skandinavien, Tikkurila Skandinavien)

Vi anlitade Crozz för att sätta strategin för blommor för att öka försäljningen ur butik med 50% på 3 år. Det lyckades vi med. Crozz arbetssätt att driva projekt var succeskriterier för ICA och alla inblandade för att nå våra affärsmål.

Jonas Andersson, Chef ICA Sortiment & Inköp Frukt, Grönt, Blommor

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle vidare och anta nya utmaningar inom vår organisation och vi behövde hitta hennes ersättare. Vi hade mycket goda erfarenheter av tidigare samarbeten med Louise, varför det...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer

“När jag skulle rekrytera ett antal specialister till min HR ledningsgrupp vände jag mig till...

läs mer

"Vi har sedan ett par år tillbaka ett mycket bra samarbete med Louise Junghahn när det rör...

läs mer

Interim management
– en tillfällig konsultlösning

Interim management – en tillfällig konsultlösning. På Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

Några av Crozz kunder

Nordea logotyp
detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.