Affärsutveckling

Crozz är experter på att hitta nyckelpersoner som bygger grunden för en framgångsrik affär för att nå verksamhetens uppsatta resultat. Vi identifierar, utvärderar och tillsätter erfarna kommersiella specialister, chefer och ledare inom olika affärsutvecklingsroller och specifika affärutvecklingsuppdrag.

Med mångårig erfarenhet av dessa roller och uppdrag samt vårt stora nätverk av specialister och ledare hittar vi rätt kandidat eller konsult för ert behov, som förstår er affär, oavsett om det gäller en rekrytering för en tillsvidare tjänst eller för ett interimsuppdrag.

Exempel på roller vi har mycket god erfarenhet och kompetens av att rekrytera är: Försäljningschef, E-commerce Manager, Affärsområdeschef, Digital Growth Manager, Inköpschef, Produktchef, Produktägare, Inköpschef, Processutvecklare, Strategichefer, Erbjudandestrateger, Strategiutvecklare, Hållbarhetsutvecklingschef och -specialist, Key Account Manager, Tvärfunktionella projektledare, VD, Chief Operating Officer, Chief Commercial Officer.

Med förmågan att snabbt förstå er verksamhet hittar vi rätt profiler för att möta era affärsutvecklingsbehov. 


Anna Christiansson Founder & Partner Crozz

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom ägare även har externa ledamöter. En av dessa är för närvarande Louise Junghahn som har bidragit i styrelsen under ett antal år. Hennes långa och djupa erfarenhet inom...

läs mer

“När jag skulle rekrytera ett antal specialister till min HR ledningsgrupp vände jag mig till...

läs mer

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle...

läs mer

"Vi har sedan ett par år tillbaka ett mycket bra samarbete med Louise Junghahn när det rör...

läs mer

Interim Management
– en tillfällig konsultlösning

Interim Management – en tillfällig konsultlösningPå Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim Management. Vi anpassar oss alltid efter kundens och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

Några av Crozz kunder

Nordea logotyp
detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.