Våra tjänster

Vi på Crozz är övertygade om att genom ett tvärfunktionellt arbetssätt och samarbeten över kompetensgränser når företag och organisationer sina verksamhets- och affärsmål på bästa sätt.

Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att utvecklas och nå framgång genom våra tjänster inom business & management consulting, styrelseutveckling, executive search, rekrytering, interims- och projektlösningarlösningar.

Med vår kompetens och vårt nätverk av kandidater och konsulter på chefs- och specialistnivå ser vi till att ni får rätt person till rätt uppdrag – när ni behöver det.

Business & Management consulting

Med mångårig erfarenhet och förmåga att snabbt sätta oss in i en ny verksamhet skapar vi mätbara resultat, ökade intäkter och framgång för våra kunder.

Styrelseutveckling

Vi bidrar till fler professionellt styrda företag och organisationer genom att erbjuda tjänster inom strategi, utvärdering och rekrytering.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

Interim & Projekt

Vid tillfälliga behov ser vi till att din organisation snabbt får rätt kompetens på plats. Vi har ett stort upparbetat konsultnätverk av erfarna ledare och specialister.

Vi på Crozz önskar dig en härlig sommar!

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Vi ska ladda batterierna. För knappt 2...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle...

läs mer
Nordea logotyp

Några av våra kunder

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.