Crozz söker erfarna affärsdrivna rekryteringskonsulter

Ansök senast

2021-06-30

Ansvarig rekryterare

Louise Junghahn
0703-272702
louise.junghahn@crozz.se

Är du en person med bra energi och positiv attityd som vill vara med på vår resa där alla bidrar och får glädje och nytta av gemensam erfarenhet och kompetens? Vill du ha stor frihet att styra och planera din arbetstid, ta fullt ansvar för att attrahera och utveckla kunder och processer och samtidigt vara en del av ett erfaret och härligt team?

Vi på Crozz söker kompetenta, drivna och engagerade kollegor med stort hjärta.

Vi söker dig som är en erfaren och affärsdriven rekryteringskonsult med erfarenhet från executive search och annonserad rekrytering. Du har ett väl upparbetat nätverk av kunder och kandidater, gärna inom något/några av våra expertområden Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR. Du är leveranssäker, professionell och visar stort engagemang i allt du gör, och inte minst är du affärsorienterad och mycket mån om att alltid ha individen och kunden i centrum.

Crozz Sverige AB är resultatet av att konsultbolagen Market Brick AB och Junghahn & Partners AB blir ett konsultbolag, ett varumärke med ett tjänsteerbjudande. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet från branschen och är ett modernt och innovativt konsultbolag med gedigen erfarenhets- och kompetensplattform inom våra tjänste- och expertområden.

Crozz erbjuder tjänster inom Business & Management consulting, Styrelseutveckling, Executive search, Rekrytering och Interimslösningar. Vi är experter inom Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR.

Om tjänsten

Vi söker drivna och affärsorienterade rekryteringskonsulter som vill ha eget kommersiellt ansvar. Du kommer att bli en viktig del av ett mindre entreprenörsdrivet konsultbolag och får stora möjligheter att självständigt driva kunder, affärer och uppdrag, samt utveckling av nätverk. Du kommer att vara ansvarig för att attrahera, behålla och utveckla kunder och kandidater och genomföra alla delar i rekryteringsprocesser.

Vi vill så klart att du också är intresserad av att inspirera till utvecklingen av Crozz. Vår filosofi är att arbeta tvärfunktionellt, lära och ta del av varandras kompetens och erfarenhet för att tillsammans bli framgångsrika.

Som rekryteringskonsult på Crozz ansvarar du för hela processer och uppdrag. Det innebär att dina arbetsuppgifter inkluderar allt från införsäljning mot kund, boka och genomföra kundmöten, producera olika typer av texter, searcha och göra urval av kandidater, ansvara för hela kandidatprocessen och kandidatupplevelsen inklusive genomförande av kompetensbaserade intervjuer och personbedömningar, samt uppföljning. Inte minst innebär det också att attrahera, bibehålla och utveckla Crozz kund-, kandidat och konsultnätverk.

I uppdraget ingår;

  • Införsäljning av Crozz hela tjänsteerbjudande hos kunder, kandidater och konsulter
  • Attrahera, bibehålla och utveckla kunder och prospects
  • Med professionalism och hög kvalitet driva och genomföra hela processer och uppdrag
  • Search och kandidaturval
  • Genomförande av kompetensbaserade intervjuer
  • Genomförande av personbedömningar
  • Daglig kontakt med kunder, kandidater och konsulter
  • Löpande utveckling och underhåll av kund-, kandidat- och konsultnätverk
  • Samarbete med övriga på Crozz för kunskaps- och erfarenhetsutbyte, samt delta i olika interna och externa aktiviteter för att kommunicera och marknadsföra Crozz

Din profil

Du har flera års erfarenhet som rekryteringskonsult med eget sälj- och kundansvar. Du har mångårig erfarenhet av att rekrytera chefer och seniora specialister till nyckelpositioner, gärna inom Crozz expertområden Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR. Du har din erfarenhet från privata näringslivet och offentlig sektor. Har du även erfarenhet av försäljning av interimslösningar och konsultchefsroll är det meriterande. Vidare ska du ha erfarenhet av att genomföra personbedömningar och assessements.

Du har ett eget stort upparbetat professionellt nätverk av kunder och kandidater.

Du är en skicklig kommunikatör, både i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du har en hög IT- och digital mognad. Är van användare av de verktyg och system som finns i rekryteringskonsultens vardag.

För att trivas med oss och för att vi ska lyckas tillsammans får du energi av att arbeta i ett mindre entreprenörsdrivet och innovativt konsultbolag, där vi alla bidrar med vår erfarenhet och kompetens, har bra hög energi och en positiv attityd. Du är affärsorienterad, håller hög service- och kvalitetsnivå, är prestigelös och professionell i alla dina kontakter och i genomförande av uppdrag. Din vilja är stark att driva dina uppdrag med hög kvalitet i mål.

Crozz kultur genomsyras av kompetens, driv och engagemang. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och att alla visar stort engagemang och är lyhörda för varandra, kunder, konsulter och kandidater. Du kommer till ett kul, prestigelöst, energifyllt och generöst team, som vill arbeta tillsammans med dig för att nå våra mål.

Som partner till Crozz agerar du underkonsult till oss, vilket gör att du har stor frihet, flexibilitet och stort ansvar, samtidigt som du får vara en del av något större och får kollegor att både arbeta och har roligt tillsammans med. Du agerar gentemot Crozz utifrån egen registrerad juridisk person, som t ex enskild firma eller aktiebolag och innehar företags- och ansvarsförsäkring.

Frågor och funderingar svarar vi gärna på!

Varmt välkommen att kontakta Louise Junghahn på 0703-27 27 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

Crozz Sverige AB

Consulting och rekrytering av framtidens chefer och specialister

Crozz hjälper företag och organisationer att utvecklas och nå framgång genom tjänster inom business & management consulting, styrelseutveckling, executive search, rekrytering, interimslösningar och gig. Våra expertområden är Styrelse & Ledning, Commercial & Marketing, Ekonomi och HR. 

Varje uppdrag är unikt och hanteras genom lyhördhet, erfarenhet och ett brett tvärfunktionellt synsätt. Våra ledord; kompetens, driv och engagemang sammanfattar våra primära värderingar som skapar resultat för alla våra medarbetare, kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners.

Crozz Sverige AB är resultatet av att konsultbolagen Market Brick AB och Junghahn & Partners AB fusionerades och blev ett varumärke med ett tjänsteerbjudande. Tillsammans har Crozz över 50 års erfarenhet från branschen och är ett modernt och innovativt konsultbolag med gedigen erfarenhets- och kompetensplattform inom våra tjänste- och expertområden.
www.crozz.se