Crozz söker AO Ansvarig Konsultchef Interim & Projekt

Ansök senast

2021-09-30

Ansvarig rekryterare

Louise Junghahn
0703-272702
louise.junghahn@crozz.se

Är du intresserad av att vara en viktig del i byggandet av Crozz? Är du en person med bra energi och positiv attityd som vill vara med på vår resa där alla bidrar och får glädje och nytta av gemensam erfarenhet och kompetens? Vill du ha stor frihet att styra och planera din arbetstid, ta fullt ansvar för att attrahera och utveckla kunder och processer och samtidigt vara en del av ett erfaret team som jobbar och har kul tillsammans?

Vi på Crozz söker en kompetent, driven och engagerad kollega med stort hjärta.

Vi söker dig som är en erfaren och affärsdriven konsultchef, som vill ta ansvar för att utveckla Crozz affär ”Interim & Projekt”, sälja in konsulttjänster och genomföra tillsättning av konsulter för interims- och projektuppdrag. Du har ett väl upparbetat nätverk av kunder och konsulter, gärna inom något/några av våra expertområden Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR. Du är leveranssäker, professionell och visar stort engagemang i allt du gör, och inte minst är du affärsorienterad och mycket mån om att alltid ha individen och kunden i centrum. Och hjärtat!

Crozz erbjuder tjänster inom Business consulting, Styrelseutveckling, Executive search, Rekrytering och Interims- och projektkonsulter. Vi är experter inom Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR.

Crozz Sverige AB är resultatet av att konsultbolagen Market Brick AB och Junghahn & Partners AB blivit ett konsultbolag, ett varumärke med ett tjänsteerbjudande. Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet från branschen och är ett modernt och innovativt konsultbolag med gedigen erfarenhets- och kompetensplattform inom våra tjänste- och expertområden.

Om tjänsten

Vi söker en affärsorienterad säljande AO Ansvarig konsultchef som vill ha stort eget kommersiellt ansvar. Du kommer att bli en viktig del av ett mindre entreprenörsdrivet konsultbolag i tillväxt och får stora möjligheter att vara starkt bidragande till utveckling av affärsområdet ”Interim & Projekt” och självständigt driva kunder, affärer och uppdrag, samt utveckling av nätverk. Du kommer att vara ansvarig för att attrahera, behålla och utveckla konsulter, kunder och kandidater och genomföra alla delar i processer och uppdrag.

Vi vill så klart att du också är intresserad av att inspirera till utvecklingen av Crozz. Vår filosofi är att arbeta tvärfunktionellt, lära och ta del av varandras kompetens och erfarenhet för att tillsammans bli framgångsrika.

Som AO ansvarig konsultchef på Crozz ansvarar du för affärsområdet ”Interim & Projekt”, kunder och genomförande av hela processer och uppdrag. Det innebär att dina arbetsuppgifter inkluderar allt från införsäljning mot kund, boka och genomföra kundmöten, producera olika typer av textunderlag, searcha och göra urval av kandidater, ansvara för hela kandidatprocessen och kandidatupplevelsen inklusive genomförande av kompetensbaserade intervjuer och personbedömningar, samt uppföljning. Inte minst innebär det också att attrahera, bibehålla och utveckla Crozz konsult-, kund- och kandidatnätverk.

I uppdraget ingår;

  • Ansvar för affärsområdet ”Interim & Projekt”
  • Införsäljning av Crozz hela tjänsteerbjudande hos kunder, kandidater och konsulter
  • Attrahera, bibehålla och utveckla konsulter, kunder och kandidater
  • Med professionalism och hög kvalitet driva och genomföra hela processer och uppdrag inom Crozz konsultverksamhet ”Interim & Projekt”
  • Search och kandidaturval
  • Genomförande av kompetensbaserade intervjuer
  • Genomförande av personbedömningar
  • Daglig kontakt, uppföljning och kvalitetssäkring med konsulter, kunder och kandidater
  • Löpande utveckling och underhåll av konsult-, kund- och kandidatnätverk
  • Samarbete med kollegorna på Crozz för kunskaps- och erfarenhetsutbyte, samt delta i olika interna och externa aktiviteter för att kommunicera och marknadsföra Crozz

Din profil

Du har ett par års erfarenhet som Konsultchef med eget sälj-, kund- och konsultansvar. Du har mångårig erfarenhet av att tillsätta chefer och seniora specialister till nyckelpositioner på interims- och projektuppdrag, gärna inom Crozz expertområden Styrelse & Ledning, Commercial, Marketing, Communication, Ekonomi och HR. Du har din erfarenhet från i första hand privata näringslivet, men även inom offentlig sektor är intressant. Vidare är det meriterande om du ha erfarenhet av att genomföra personbedömningar och assessments.

Du har ett eget stort upparbetat professionellt nätverk av kunder, kandidater och konsulter.

Du är en skicklig kommunikatör, både i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du har en hög IT- och digital mognad. Är van användare av de verktyg och system som finns i konsultchefens vardag.

För att trivas tillsammans med oss och för att vi ska lyckas tillsammans får du energi av att arbeta i ett mindre entreprenörsdrivet och innovativt konsultbolag, där vi alla bidrar med vår erfarenhet och kompetens, har bra hög energi, en positiv och prestigelös attityd. Du är affärsorienterad, håller hög service- och kvalitetsnivå, är prestigelös och professionell i alla dina kontakter och i genomförande av uppdrag. Din vilja är stark att driva dina uppdrag med hög kvalitet i mål.

Crozz kultur genomsyras av kompetens, driv och engagemang. För oss är det viktigt att ha roligt tillsammans och att alla visar stort engagemang och är lyhörda för varandra, kunder, konsulter och kandidater. Du kommer till ett kul, prestigelöst, energifyllt och generöst team, som vill arbeta tillsammans med dig för att nå våra mål.

Frågor och funderingar svarar vi gärna på!

Varmt välkommen att kontakta Louise Junghahn på 0703-27 27 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

Crozz Sverige AB

Consulting och rekrytering av framtidens chefer och specialister

Crozz hjälper företag och organisationer att utvecklas och nå framgång genom tjänster inom business & management consulting, styrelseutveckling, executive search, rekrytering, interimslösningar och gig. Våra expertområden är Styrelse & Ledning, Commercial & Marketing, Ekonomi och HR. 

Varje uppdrag är unikt och hanteras genom lyhördhet, erfarenhet och ett brett tvärfunktionellt synsätt. Våra ledord; kompetens, driv och engagemang sammanfattar våra primära värderingar som skapar resultat för alla våra medarbetare, kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners.

Crozz Sverige AB är resultatet av att konsultbolagen Market Brick AB och Junghahn & Partners AB fusionerades och blev ett varumärke med ett tjänsteerbjudande. Tillsammans har Crozz över 50 års erfarenhet från branschen och är ett modernt och innovativt konsultbolag med gedigen erfarenhets- och kompetensplattform inom våra tjänste- och expertområden.
www.crozz.se