Office Manager med öga för detaljer

Ansök senast

2021-04-30

Ansvarig rekryterare

Louise Junghahn
0703-272702
louise.junghahn@crozz.se

Som Office Manager ansvarar du för att allt dagligen fungerar och håller en hög standard på anläggningen och ger bästa möjliga service till Heimas kunder. Du förväntas ta ett stort eget ansvar och utöver det löpande, förväntas du initiera olika typer av kund- och kommunikationsaktiviteter, samt vara bidragande i att Heima expanderar sin kundgrupp.

Dina huvudsakliga uppgifter;

 • Hålla en hög servicenivå gentemot medlemmar, gäster, besökare
 • Ansvara för löpande kontakter och samarbeten med Heimas leverantörer och samarbetspartners
 • Ansvara och se till att all teknik och service fungerar tillfredsställande, både i gemensamma ytor och på uthyrda medlemmars ytor
 • Producera/Skriva kommunikation på webb, Instagram, Facebook, LinkedIn, nyhetsbrev, marknadsföring mot tidigare intressenter
 • Initiera och genomföra olika aktiviteter för Heimas medlemmar
 • Boka och hantera externa konferensbokningar
 • Ansvara för alla avtal och all kommunikation med Heimas medlemmar
 • Schemalägga semester, backuper och extrapersonal
 • Ansvara för kontroller i Heimas SBA – systematiska brandskyddsarbete
 • Ansvara för att utomhusmiljön är snygg och ta hand om leveranser som kommer till anläggningen
 • Genomföra visningar av anläggningen för potentiella medlemmar
 • Enklare administration, ekonomi och inköp

Du kommer till ett mindre entreprenörsdrivet företag med starkt sälj- och marknadsfokus. Du arbetar nära och rapporterar till ägare tillika ledning.

Tjänsten kräver flexibilitet i arbetstider, då du behöver kunna arbeta ett par timmar cirka 1-2 söndagar per månad. Ett krav är också att du har körkort.

Tjänsten är placerad på Heimas konceptanläggning i Täby, ca 1,5 mil norr om Stockholm city.

Din profil

Du har en gymnasieutbildning kompletterad med erfarenhet från serviceorienterad tjänst inom servicebransch. Du har erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du har dessutom erfarenhet av administrativt arbete och enklare ekonomiuppgifter.

Du har dokumenterad erfarenhet av digital kommunikation och marknadsföring, samt är en van användare av olika sociala plattformar, såsom webb, Instagram, Facebook, LinkedIn och plattformar för nyhetsmail.

Du är en mycket duktig skribent och har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du har också en hög IT mognad.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du också vara händig och kunna lösa praktiska uppgifter. Det kompletterat med att du brinner för att ge bästa tänkbara service runt omkring dig. Tjänsten är oerhört varierande och har många olika inslag, vilket gör att du behöver vara prestigelös, initiativtagande, ha en hög egen motor, samt kunna arbeta självständigt och vara självgående. Då Heima är en konceptanläggning är det oerhört viktigt att du har öga för detaljer, har känsla för design och inredning, samt att du håller hög kvalitet i allt du gör. Du har också förmågan att sprida en god positiv känsla omkring dig, vilken bidrar till en allmänt härlig stämning.

Det är viktigt att du är noggrann, är lösnings- och målorienterad. Du måste ha förmågan att strukturera och driva ditt eget arbete. Självklart är du en relationsbyggare som har en mycket god förmåga att bygga långsiktigt goda relationer. Du trivs också mycket bra i en representativ roll och i olika sociala sammanhang.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-03-31.
Välkommen att kontakta Louise Junghahn eller Anna Christiansson på Crozz på 08-650 55 00 eller louise.junghahn@crozz.se / anna.christiansson@crozz.se vid frågor kring tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Heima
www.heima.se