Marknadschef till Nordstan, Göteborg

Ansök senast

2021-10-01

Ansvarig rekryterare

Louise Junghahn
0703-272702
louise.junghahn@crozz.se

Om tjänsten
Som Marknadschef på NSF kommer du att ansvara för att implementera och regelbundet revidera marknads- och aktivitetsplan utifrån den beslutade marknadsstrategin. I rollen ansvarar du för att driva varumärkes- och kundperspektivet i all kommunikation, du ansvarar för pressmeddelanden, mediakontakter och arbetar aktivt med omvärldsbevakning samt kommer att vara delaktig i olika projekt. Arbetet utförs i nära samarbete med övriga medarbetare och verksamhetschef.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
• Ansvara för varumärket och att driva varumärkes- och kommunikationsarbetet framåt för att positionera vår handelsplats
• Ansvara för kommunikation och PR
• Ta fram och ansvara för marknadsbudget och plan som svarar mot de strategiska målen samt följa upp resultat av marknadsinsatser
• Planera och säkerställa att medieplan, marknads- och säljmaterial tas fram samt genomförandet av marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, kampanjer, marknadskommunikation inklusive PR.
• Kontakter med reklambyrå och övriga leverantörer och samarbetspartners
• Utveckla webbplats och verksamhetens synlighet samt närvaro i sociala medier
• Ansvara för vårt kundlöfte och att vår hållbarhet kommer fram i marknadsaktiviteter och marknadskommunikation
• Ingå i NSF styrgrupp
• Inneha ett teamledande ansvar för marknads- och kommunikationsteamets tre medarbetare

Du rapporterar till Verksamhetschefen för NSF och har ett teamledande ansvar för Marknads- och kommunikationsteamet, som idag består av tre medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Göteborg.

Din profil
Du har relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring från högskola/universitet eller längre utbildning från t ex Berghs School of Communication eller IHM. Du har kompletterat det med 5-10 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Har du branscherfarenhet och har arbetat med marknadsföring för affärscentrum kan det vara meriterande.

Du är en van beställare av byråtjänster och har erfarenhet av att samarbeta med externa byråer och kan agera kravställare gentemot dessa. Du kommer att ingå i NSF styrgrupp, varför vi gärna ser att du har tidigare vana från att arbete i styr- eller ledningsgrupp. Då du i uppdraget har ett teamledande ansvar för tre medarbetare, är det en fördel om du har erfarenhet av att leda team.

Du har ett stort intresse för digital affärsutveckling och behärskar även de traditionella kanalerna. Du har erfarenhet av och är van att arbeta med digital marknadsföring, samt olika digitala verktyg och plattformar. Du har en hög stilistisk förmåga och en mycket god kommunikativ förmåga.

Som person är du en affärsorienterad, prestigelös och proaktiv projektledare som snabbt kan förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya situationer. För att trivas och lyckas i rollen är du en kommunikativ person som har förmågan att skapa relationer, förtroende, engagemang och inspirera både samarbetspartners och kollegor. Du är strukturerad och målinriktad samt trivs med att ta egna initiativ. Som person är du självgående och lösningsorienterad.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2021-08-15
Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Louise Junghahn, ansvarig rekryteringskonsult på Crozz – Consulting & Rekrytering. Du når Louise på louise.junghahn@crozz.se och 0703-27 27 02.

Om NSF
Vi drivs av en passion för att skapa en trivsam plats för våra besökare, butiker och hyresgäster. Vi är en liten men driftig organisation med familjär känsla där medarbetarnas personliga egenskaper värderas högt och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens.

Det är av stor vikt att våra medarbetare tar egna initiativ och kan ta sig an såväl små som stora frågor. Vi strävar mot höga mål och har roligt på vägen. Vi erbjuder ett varierande spännande arbete där ingen dag är den andra lik.  Läs mer på www.nordstan.se