Om Crozz

Crozz filosofi

Varje uppdrag är unikt och hanteras genom lyhördhet, erfarenhet och ett tvärfunktionellt synsätt. Våra ledord; kompetens, driv och engagemang sammanfattar våra primära värderingar som skapar resultat för alla våra medarbetare, kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners.

Vår vision är att utifrån vår långa erfarenhet och kompetens vara en möjliggörare, den självklara långsiktiga samarbetspartnern för de företag och organisationer som vill bli bäst i branschen på att nå sina affärs- och verksamhetsmål. 

Vi bryr oss om våra medarbetare, kunder, konsulter och kandidater. Det är vår främsta framgångsfaktor. 

Med Crozz har vi skapat ett modernt konsultbolag med en omtänksam kultur och känsla som genomsyras av kompetens, driv och engagemang… och att ha roligt!

Louise Junghahn

Vårt arbetssätt

Vi på Crozz är övertygade om att genom ett tvärfunktionellt arbetssätt och samarbeten över kompetensgränser når företag och organisationer sina verksamhets- och affärsmål på bästa sätt.

Vi använder vår samlade erfarenhet, kompetens och kunskap för verksamhets- och affärsutveckling. Vi ser individen, bidrar och lär av varandra och det tillsammans med vårt starka driv ger kontinuerlig kompetensutveckling av våra medarbetare, konsulter och kunder. 

Vi vill arbeta nära och har ett starkt engagemang med mycket hjärta i allt vi gör. Genom att vara innovativa och modiga utvecklar vi konstant unika lösningar för våra kunder. 

Vi tror på att lyfta varandras förmågor. Det är så vi känner stolthet i det vi gör. Det gör det roligt att jobba med Crozz.

Anna Christiansson

En samarbetspartner inom consulting och rekrytering

Crozz är ett konsultbolag med över 20 års erfarenhet från branschen. Louise Junghahn och Anna Christiansson  identifierade tillsammans en efterfrågan på marknaden. Ett behov av en ”one stop shop” av kvalificerade tjänster inom consulting och rekrytering. En aktör som sätter strategier för verksamhets- och affärsutveckling och rekryterar rätt kompetens för genomförande. Det var då Junghahn & Partners, med mångårig erfarenhet och kompetens inom executive search, rekrytering, interimslösningar och gig och Market Brick, specialister på affärsutveckling, blev Crozz. 

Louise och Anna har båda lång erfarenhet av att arbeta i konsultbranschen och har också arbetat operativt som VD, marknadschef, försäljningschef, kommunikationschef och projektledare i flera olika branscher, samt är certifierade i och har erfarenhet från professionellt styrelsearbete.

Personerna bakom Crozz

Miljöbild

Louise Junghahn

Louise Junghahn har sin bakgrund från marknads-, sälj- och kommunikationstjänster som chef och specialist. De senaste 20 åren har hon sin erfarenhet från Executive search, rekrytering, interimslösningar och gig i privata näringslivet och offentlig sektor. Hon är certifierad i och har flera års erfarenhet från professionellt styrelsearbete och är även certifierad ledarkonsult. Genom åren har Louise nominerats i olika HR- och rekryteringssammanhang, bland annat utsedd 2018 och 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. 

Louise anses professionell, lösningsorienterad, engagerad, affärs- och resultatdriven, leveranssäker med hög standard och har integritet – en stark och tydlig ledare. Louise brinner för att engagera, se individen, möjliggöra, nå mål och visa resultat och att ha roligt på vägen. Hon är omtänksam, generös och har ett stort samhällsengagemang.

Anna Christiansson

Anna Christiansson har lång erfarenhet av kommersiella chefs- och ledarroller samt uppdrag. Hon har under 20 års tid arbetat inom några av Sveriges största företag. Under 2000-talets början var hon med och utvecklade marknadens nya erbjudande inom IT- och Telekom. Idag är hon en anlitad affärsutvecklingskonsult inom bolag med tillväxt- och utvecklingsstrategier.

Anna har mångårig erfarenhet av att leda kommersiella team och utvecklingsprojekt oberoende av bransch och har ett stort nätverk av specialister och ledare som bidrar till utveckling och framgång. 

Anna är tidigare ägare av konsultbyrån Market Brick – den lilla byrån med de stora kunderna mycket tack vare ett outtröttligt engagemang i kunders och deras medarbetares utveckling. Anna anses lösningsorienterad, mångfacetterad, engagerad och måldriven.

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.