Om Crozz

Vi är er samarbetspartner inom Interim management och Rekrytering

Crozz är ett konsultbolag specialiserade på att hitta rätt ledar- och specialistkompetens och förmågor genom Interim management och Rekrytering. Vi erbjuder kvalificerade tjänster med utgångspunkt från våra specialistområden: HR, Ekonomi, Marknadsföring & Kommunikation samt Affärsutveckling.

Crozz har över 20 års erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och hanterar varje uppdrag utifrån situation, unika förutsättningar och med ett starkt fokus på affärsnyttan. Med omfattande specialistkompetens, erfarenhet, lyhördhet och ett tvärfunktionellt synsätt skapar vi resultat för alla våra medarbetare, kunder, kandidater, konsulter och samarbetspartners. Alltid utifrån våra ledord: Driv – Engagemang – Kompetens.

Arbetssätt & Filosofi

Vi på Crozz arbetar utifrån väl etablerade processer med hög flexibilitet utifrån varje unik situation. Vi är övertygade om att genom ett tvärfunktionellt arbetssätt och samarbeten över kompetensgränser når företag och organisationer sina verksamhets- och affärsmål på bästa sätt.  

Vi använder vår samlade erfarenhet, kompetens och kunskap för verksamhets- och affärsutveckling för våra kunder och kan genom vårt stora nätverk av konsulter och kandidater matcha rätt kompetens utifrån uppdrag och situation. Vi spänner över alla branscher och levererar till både det privata näringslivet och offentlig sektor.  

Vi ser individen, bidrar och lär av varandra och det tillsammans med vårt starka driv ger kontinuerlig kompetensutveckling av våra medarbetare, konsulter och kunder. 

Vi vill arbeta nära och har ett starkt engagemang med mycket hjärta i allt vi gör. 

Vi tror på att lyfta varandras förmågor. Det är så vi känner stolthet i det vi gör. Det gör det roligt att jobba med Crozz.

Cecilia Jegander

Vision

Vår vision är att utifrån vår långa erfarenhet och kompetens vara en möjliggörare, den självklara långsiktiga samarbetspartnern för de företag och organisationer som vill bli bäst i branschen på att nå sina affärs- och verksamhetsmål. 

Vi bryr oss om våra medarbetare, kunder, konsulter och kandidater. Det är vår främsta framgångsfaktor. 

Med Crozz har vi skapat ett konsultbolag med en omtänksam kultur och känsla som genomsyras av kompetens, driv och engagemang… och att ha roligt!

Louise Junghahn

Crozzs grundare

Louise Junghahn

Louise Junghahn har sin bakgrund från marknads-, sälj- och kommunikationstjänster som chef och specialist. De senaste dryga 20 åren har hon sin erfarenhet från Executive search, rekrytering och interimslösningar inom det privata näringslivet och offentlig sektor. Hon är certifierad i och har flera års erfarenhet från professionellt styrelsearbete och är även certifierad ledarutvecklingskonsult. Genom åren har uLouise nominerats i olika HR- och rekryteringssammanhang, bland annat utsedd 2018 och 2014 till ”Topp 50 rekryterare i Sverige”. 

Louise anses professionell, lösningsorienterad, engagerad, affärs- och resultatdriven, leveranssäker med hög standard och har integritet – en stark och tydlig ledare. Louise brinner för att engagera, se individen, möjliggöra, nå mål och visa resultat och att ha roligt på vägen. Hon är omtänksam, generös och har ett stort samhällsengagemang.

Interim management
– en tillfällig konsultlösning

Interim management – en tillfällig konsultlösning. På Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.