HR

Framgångsrik HR är affärsnära HR-arbete. HR-strategier och HR-aktiviteter förväntas leverera direkt på företagens verksamhets- och affärsmål. HR har också det viktiga uppdraget att identifiera, stötta och utveckla morgondagens ledare och specialister och se till att organisationen utvecklas i positiv riktning.

Vi på Crozz förstår vad som kännetecknar framgångsrikt ledarskap och kompetens och kan identifiera rätt person för verksamhetskritiska nyckelpositioner inom HR.

Under 20 år har vi rekryterat till olika roller inom HR och får ofta förfrågningar på roller som HR Direktör, HR Chef, HR Business Partner, HR Generalist, Employer Branding specialist, Talent Aquisition Manager, HR Specialister, Förändringsledare, Förhandlingschef, m fl.

Crozz har ett stort nätverk av affärsorienterade HR-kandidater som har mångårig erfarenhet från verksamhetsnära HR-roller för rekrytering och interimsuppdrag.

När jag skulle rekrytera ett antal specialister till min HR ledningsgrupp vände jag mig till Louise Junghahn, som jag vet har stor erfarenhet av rekrytering till den här typen av tjänster och ett mycket kvalificerat nätverk av kandidater inom HR området.”

Lo Hjorth, HR Direktör, ISS Facility Services

“När jag skulle rekrytera ett antal specialister till min HR ledningsgrupp vände jag mig till Crozz, som jag vet har stor erfarenhet av rekrytering till den här typen av tjänster och ett mycket kvalificerat nätverk av kandidater inom HR området. Min kontakt Louise...

läs mer

"Som VD för ett ägarlett bolag ser jag det som väldigt positivt att vi har en styrelse som förutom...

läs mer

"Jag kontaktade Louise Junghahn när vår Produktgruppchef för varumärkena Alcro och Beckers skulle...

läs mer

"När jag efter en lång karriär som chef och ledare inom en och samma bransch sökte en ny miljö,...

läs mer

Interim management
– en tillfällig konsultlösning

Interim management – en tillfällig konsultlösning. På Crozz hjälper vi våra kunder att hantera tillfälliga behov av chefer och specialister – Interim management. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders och situationens unika förutsättningar. Det finns många fördelar med att under en begränsad tid ta in chef eller en specialist.

Executive search & Rekrytering

Som en ledande aktör inom executive search och rekrytering hjälper vi våra kunder att identifiera, utvärdera och rekrytera de bästa kandidaterna på lednings- och specialistnivå.

 

 

Några av Crozz kunder

Nordea logotyp
detalj

Samarbeta med oss

Vi tar gärna en dialog kring hur vi tillsammans skapar framgång för er verksamhet och affär.