Digitalt event – Värdet av extern och professionell kompetens i styrelsearbetet

Boarding For Success

Boarding for Success är ett styrelsenätverk och den naturliga samarbetspartnern och mötesplats gällande frågor som rör styrelsearbete i näringsliv och organisationer. Den traditionella synen på styrelsekompetens är inte tillräcklig för framtidens utmaningar, varför BFS vill synliggöra olika styrelsekompetenser. Med bredden i nätverket kan BFS erbjuda rätt kompetens till startups, ägarledda och noterade bolag.

Crozz tillsammans med Boarding For Success välkomnar till digitalt event den 26/1 2021 kl.18-19 på temat – Värdet av extern och professionell kompetens i styrelsearbetet

Under kvällens event vill vi inspirera till hur professionellt sammansatta styrelser kan bidra till företagets utveckling och tillväxt med fokus på ägarledda bolag.

För en hållbar affärsutveckling och för att nå uppsatta mål är det avgörande att säkra rätt styrelsekompetens med hänsyn till bolagets utvecklingsfas.

Ikväll möter du Maria Mattsson Mähl, vd och företagsledare sedan 25 år, och sedan ett decennium entreprenör och affärsängel, som delar med sig av sina erfarenheter i ämnet. Maria har mottagit flera utmärkelser bl a Årets Kvinnliga Gasell och har en bred erfarenhet av styrelsearbete från aktiebolag i olika branscher och ideella föreningar. Hon har arbetat i styrelsen för Svenskt Näringsliv, och arbetar idag i partistyrelsen för Liberalerna.

Under kvällen har vi också diskussionsgrupper där bolagsägare och erfarna styrelseledamöter/ordföranden får möjlighet att diskutera frågor kring styrelsearbetet och vad extern styrelsekompetens kan bidra till.

Seminariet vänder sig till dig som
– är ägare/delägare av företag med mål att utveckla styrelsekompetensen eller
– har utbildning och erfarenhet av styrelsearbete (exkl bostadsrättsföreningar)

Eventet har ett begränsat antal platser för att skapa den bästa dynamiken i diskussionerna, så anmäl dig redan idag!
LÄNK TILL ANMÄLAN

När du anmäler dig till detta evenemang godkänner du automatiskt att vara med på en deltagarlista synlig för alla deltagare, även på bild som delas i sociala medier.

Är du inte medlem i Boarding For Success eller finns med i Crozz nätverk är du välkommen att höra av dig till oss på Crozz på 08-650 55 00 alternativt till louise.junghahn@crozz.se.

Varmt välkomna önskar Crozz och Boarding For Success!

Mer läsning