Vi på Crozz Interim management & Rekrytering önskar dig en riktigt härlig sommar och semester!

Team Crozz

Snart är det dags för sommarsemester och med den välförtjänt vila. Vi ser fram emot en lång frukost i morgonsolen, dagar ute i naturen, på stranden, i båten och kvällar med familj och vänner eller bara i lugnet av eget sällskap. Tid att njuta av att bara ”vara” och ladda batterierna!

Tillsammans med våra kunder, konsulter och kandidater utvecklar vi organisationer, verksamheter och affärer. Crozz arbetssätt grundar sig i ett gediget engagemang i relationer och uppdrag och tillsammans med vårt Crozz-tänk, det tvärfunktionella perspektivet, är det våra starkaste framgångsfaktorer i allt vi gör. Vi är mycket stolta över relationer och samarbeten med bland annat ICA, FM Mattsson Mora Group, Olympus Medical Systems Emea, Hjärt-Lungfonden, Assemblin Solar, Riksteatern, Hufvudstaden, ConMed, BROEN, Jets Sverige och Folkbildningsrådet för att bara nämna några.

Nu inför sommaren passar vi på att summera 2023 så här långt och kan konstatera att Crozzteamet växer med seniora konsulter och under hösten kommer vi att växa ytterligare. Vårt etablerade nätverk av så många erfarna och inspirerande konsulter, kandidater och samarbetspartners gör att vi når ytterligare framgång tillsammans.

Crozz fortsätter också bidra med sitt starka engagemang i samarbetet med Generation Pep, en organisation med målet att skapa fler och bättre möjligheter för barn och ungas aktiva liv och hälsa. Helt enkelt livsviktigt för oss på Crozz. För att må bra i kropp och knopp räcker det med 60 minuters aktivering och rörelse per dag och vi vill därför tipsa dig om Generation Pep´s hemsida. Där hittar man bland annat många roliga aktivitetstips för hela familjen. www.pep.se

Nu arbetar vi tillsammans med flera av våra kunder för att lösa deras behov av interimslösningar och rekryteringar som ska vara på plats under och efter sommaren. Vi stänger inte under sommaren, utan finns tillgängliga för er. Så varmt välkommen att höra av dig, oavsett om du är kund, konsult eller kandidat är Crozz alltid med på vägen mot nya utmaningar och framgångar.

Får du tid för lite avkopplande läsning och inte har tagit del av vår artikelserie om interimslösningar och hur det är att jobba som interimskonsult hos Crozz, så vill vi tipsa om att vi under sommaren kommer att publicera artikelserien på LinkedIn igen. Du hittar artikel nr 1 här – ”Hur fungerar Crozz interimsprocess?”

En riktigt skön och härlig sommar och semester önskar vi dig!

Mer läsning

Glad Påsk önskar vännerna på Crozz

Glad Påsk önskar vännerna på Crozz

Det är dags för lite påskledigt för umgänge med nära och kära och möjlighet att ladda batterierna inför våren som är på ingång. Vi på Crozz finns på plats alla helgfria dagar om du vill komma i kontakt med oss för att bolla frågor och funderingar kring tillfälliga...

läs mer