Många fördelar med att outsourca funktioner så som HR, ekonomi, affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation

Team Crozz

Är ni ett bolag som behöver specialistkompetens och extraresurser för att ta ansvar för en funktion, strategiskt och operativt? På heltid eller deltid? Med möjligheten att över tid smidigt och kostnadseffektivt kompetensväxla?

Vi på Crozz har ett eget nätverk av erfarna konsulter eller team av konsulter som kliver in och axlar funktioner som HR, ekonomi, affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation. Utifrån era specifika behov och i exakt den omfattning ni har behov av just nu.

Att ha en avdelning med bred kompetens som hanterar operativa såväl som strategiska organisationsfrågor är en viktig grund för att lyckas med sin verksamhet. Gäller inte minst mindre bolag och bolag som är på tillväxt. För bolag som är på tillväxt brukar detta vara en vanlig lösning, då behovet av kompetens kan förändras snabbt över tid.

Även för mindre företag som inte har behov av en specialistkompetens på heltid kan outsourcing vara ett framgångsrikt alternativ. I en outsourcad lösning får man funktionen av en hel avdelning oavsett omfattning av behovet.

Mot bakgrund av den bredd av kompetens som behövs för kvalificerade funktioner kan det finnas vinning i att outsourca sina funktioner. I en outsourcad funktion kommer det att rymmas betydligt fler expertkompetenser än vad man kan finna i en och samma anställda person. Med ett team, fördelat på flera expertkompetenser, skapas även effektivitet i leveransen.

 

Fördelar med att outsourca verksamhetens funktioner

  • Verksamheten får garanterad leverans och uppbackning …
    eftersom den outsourcade funktionen är teambaserad. En outsourcad lösning minskar på så sätt sårbarheten och säkrar en kontinuerlig leverans.
  • Behovet av stöd avgörs i vilken fas verksamheten befinner sig i
    Att outsourca funktionerna gör att verksamheten får rätt mängd stöd i rätt tid i och med att leveransen går att skala upp och ner.
  • Den outsourcade funktionen är ständigt uppdaterad …
    och tar ett proaktivt ansvar för att verksamheten är förenlig med arbetsmarknadens krav och regler
  • Den outsourcade funktionen gör ständig översyn av processer och arbetssätt …
    och tillsammans med organisationen arbetar man löpande nära affären med effektivisering – vilket ofta ger sänkta kostnader i flera led

 

Har ni ett behov ni vill ta en dialog kring?
Tveka inte att höra av er, vi hjälper er att hitta den bästa lösningen anpassad för just era behov!

Mer läsning